Trikkestallen er en av Norges største innendørs skateanlegg, med en stor street course, bowl og miniramp.

Det er Trondheim Skate Association (TSA) som drifter aktivitetstilbudet i Trikkestallen – i samarbeid med Østbyenprosjektet, Kulturenheten – Trondheim kommune.

Bruk av Trikkestallen skjer på eget ansvar. Det er ikke påbudt med sikkerhetsutstyr, men det anbefales. Vi har ikke utlån av utstyr, så ta med selv.

Målgruppe: Jenter og gutter i alle aldre, på skateboard, BMX  og sparkesykkel.

Tirsdager er det Oldboys og Kidskate til og med 12 år (barneskolealder) fra 17.00 – 19.30

Onsdager er det jenteskate fra 17:00 – 19:30

For andre dager/tider se «fanen» Åpningstider.

Trikkestallen brukes også til skatearrangementer, konkurranser og konserter. Hallen er også det årlig åstedet for en av Norges største skatekonkurranser, XMAS JAM, som arrangeres andre helga i desember!

 

Trondheim Skate Association (TSA) er Trikkestallens klubb. Den ble etablert i ca 1995, da arbeidet med å få tak i et innendørs lokale til skating for alvor begynte. I tett samarbeid med Trondheim kommune – Kulturenheten, har Trikkestallen utviklet seg til et av Norges beste innendørs anlegg for skateboard, BMX og sparkesykkel.

TSA består av et styre og et crew. Styret blir valgt på årsmøte av klubbens medlemmer. Crewet blir valgt av styret (man søker seg inn i crewet og styret vurderer og velger). Styret jobber med alt av aktivitet i Trikkestallen. Alt fra hva som skal bygges, arrangementer og den daglige driften. Crewet fungerer som styrets arbeidslag. De tar vakter og er med på alt som skjer i regi av TSA.

Alle verv i TSA er frivillig. Alt av arbeid gjøres på dugnad. Hurra for TSA og dugnadsånden!

Styrets medlemmer:

Styreleder: Rune Ravlosve
Nestleder: Johannes Lillevold
Økonomiansvarlig: Rune Moe
Hallansvarlig: Joakim Ulseth
Driftsansvarlig: Ørjan Trotland
Crewansvarlig: Jens Gunnar Holm Ellingsen
Kommunikasjonsansvarlig: Susann Andersen
Ungdomsansvarlig: Erlend Sommer